1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Kropki na pieprzyku ! |
Beata96
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 31156
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-02-15, 22:06 Temat: Kropki na pieprzyku ! |
Wiem pewnie głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi.A więc czy mogę zakleic ten pieprzyk plastrem z opatrunkiem ? bo tak to ciągle podrazniam go sobie ręką . |
Beata96
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-02-15, 17:17 Temat: Kropki na pieprzyku ! |
Kolejna wizytę mam 26-tego także już niedługo , bo poprzednia była prywatnie jako że strasznie się balam że to coś złego i po kilku dniach umówienia się właśnie na koniec lutego poszłam prywatnie i pani doktor nie dała mi skierowania ale to może dlatego że to prywatny ośrodek.Wiedziałam że nikt mi tu nie powie dokładnie co to takiego ale jakoś tak postanowiłam zapytać
Teraz gdzie będę szła to czytałam że jest Wideodermatoskopia , chciałam zapytać na czym polega badanie czymś takim i czy jest skuteczne .
A i jeszczeczy wycięcie boli i ile czasu goi się rana ?
Od razu przepraszam za mój styl pisania no i wogóle ale pierwszy raz wypowiadam się tak publicznie na forum |
Beata96
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-02-15, 15:48 Temat: Kropki na pieprzyku ! |
Witam ! Pewnie taki temat już był albo podobny i niepotrzebnie zaczynam nowy no ale wybaczcie.
Otóż jeden z moich pieprzyków w okolicy żeber zrobił się jakiś taki dziwny bo pojawiły się na nim takie czarne kropki (dołączę zdjęcie) i wczoraj jak potarłam palcem trochę mocniej to jedna z tych kropeczek odpadła.Byłam u dermatologa na początku miesiąca i pokazałam to,pani powiedziała że trzeba wyciąć ale tak przed latem żeby nie zrobiło się coś z tego.Wszystko ok tylko dalej mam obawy bo pani doktor rzuciła okiem na tego pieprzyka ale to trwało z minute .. nawet nie .Daje zdjęcie "z góry" zrobiłam także na wprost jednak nie złapało ostrości , a teraz nie mam aparatu , więc później jakby była taka potrzeba wrzucę.
Strasznie zależy mi na odpowiedzi także będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek rozpoznanie/wskazówki |
|
|