1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
gontcha
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 53230
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-08-04, 15:16 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
Padrone - przyjmij wyrazy współczucia |
madziorek
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-08-04, 15:15 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
padrone33, tak mi żal, wiem co czujesz.... [*] |
madziorek
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-31, 23:29 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
jeeeeee.........blut
to mi kamień z serca spadł
bo, wiesz robimy wszystko żeby nie było tu "opowieści dziwnej treści lub pseudo-leczenia specyfikami typu pestki, ziółka i dziwne diety, zawsze stawiam w takiej sytuacji za przykład księcia z Emiratów Arabskich- który dawał tyle kg złota ile ważył za wyleczenie go z raka- gdzie byli Ci wszyscy "cudotwórcy" którzy niby leczą?
Pozdrawiam Cię i proszę przemyśl post DSS jeszcze trzy razy. |
madziorek
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-31, 22:53 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
padrone33 napisał/a: | wiem ze wiele osób tutaj oczywiscie jak sądze nie w złej woli proponuja czasami szarlatańskie sposoby leczenia | na tym forum ??? Nie!!! a jeśli zdarza się to w wiadomościach PW proszę o kontakt. |
madziorek
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-31, 22:26 Temat: Guz Askina w opłucnej co to za raczysko POMOCY !!!! |
padrone33, zapamiętaj: "Po pierwsze: nie szkodzić"
M. |
|
|