Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Anelia
Odpowiedzi: 100
Wyświetleń: 27511
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-12-12, 21:05 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, bardzo mi przykro |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-18, 20:52 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, Co u Was i jak tata się czuje ?
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-09, 19:03 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, co u Was ? Jak tata ?
Pozdrawiam i mam nadzieję, że te milcznenie z Twqojej strony oznacza, że nic złego się nie dzieje. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-01, 22:44 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, co u Was ? Jak tata ?
Pozdrawiam. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-20, 19:25 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp napisał/a: | Opuchnięcie jest cały czas zwłaszcza po nocy w dzień trochę ustępuje po furosemidzie. |
U Nas było dokładnie tak samo i tata miał ZŻGG
Gosieksp, to czekamy na kolejne wyniki. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-20, 08:23 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Ewelina Żurek napisał/a: | a co z podejrzeniem ZŻGG ? |
o to samo zapytuję |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-19, 18:20 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, a jak tata się na daną chwilę czuje ?
Czy opuchnięcie pojawia się jeszcze ?
Gosieksp napisał/a: | proszę bądźcie ze mną dalej. |
będziemy... |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-14, 21:02 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, bardzo ciężko czyta się kolejne wiadomości, że nie bardzo można liczyć na fachową pomoc lekarzy
U mnie było podobnie, to znaczy musiałam za lekarzami wręcz biegać aby uzyskać informacje "jedno minutowe na korytarzu" przez co czułam się zbywana i nachalna (a nie tak chciłam być odbierana) kto jak nie oni może Nam pomóc w tych ciężkich chilach ?! Z wielką wiarą, sercem i nadzieją zwracamy się do lekarzy, którzy Nas bardzo często rozczarowują. Smutne to.
Gosieksp, chciałabym się podpisać pod słowami absenteeism napisał/a: | Biorąc pod uwagę przyleganie guza do żyły głównej górnej może to być zespół żyły głównej górnej (ZŻGG). |
absenteeism napisał/a: | Pytaliście lekarza, czy nie podejrzewa ZŻGG? |
podpisuję się pod tym, ponieważ mój tatko właśnie miał ZŻGG i objawy o jakich piszesz nie są mi obce. Mój tatko puchł szczególnie na twarzy i szyji. Często przez opuchnięcie oczka miał bardzo malutkie, powieki napuchnięte itp. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-04-06, 19:57 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, Jak tata ? |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-18, 18:56 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, Musicie mieć nadzieję,że chemia pomoże,że złagodzi bóle i duszności! Pamiętajcie ,że to ma pomóc. A kiedy tata przyjmie chemię i jaką chemię dostanie ,wiecie już ? Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki. |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-17, 21:07 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego |
Gosieksp, Super,że udało Wam się coś załatwić (dalsze leczenie...) Musisz być dzielna i silna, teraz to jest bardzo ważne! Mimo tej choroby,spróbuj myśleć pozytywnie (choć wiem,że nie jest to łatwe) A jak tata się obecnie czuje? Oczywiście trzymam za Was kciuki BARDZO MOCNO!
[następne komentarze] |
|