Autor |
Wiadomość |
Temat: Węzłowica śródpiersia.Zespół żyły głównej górnej. |
Anelia
Odpowiedzi: 108
Wyświetleń: 40327
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-12, 18:21 Temat: Węzłowica śródpiersia.Zespół żyły głównej górnej. |
Przyjmij również i moje kondolencje Tak bardzo mi przykro |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-03-09, 22:34 Temat: Węzłowica śródpiersia.Zespół żyły głównej górnej. |
jolcia45, co tam u Was ??? Odezwij się .... Pozdrawiam.
[następne komentarze] |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-25, 17:29 Temat: Węzłowica śródpiersia.Zespół żyły głównej górnej. |
jolcia45, ojjjjj kochana ,nie wiem jak mogę Cię pocieszyć. Tak bardzo mi przykro.... Miejmy nadzieję,że ten lekarz się mylił, i że Twój kochany będzie miał jeszcze przed sobą wiele tygodni i miesięcy!!! Trzymię za Was kciuki. A znalazłaś już innego lekarza ??? Kiedy próbujecie gdzieś indziej ? Pozdrawiam i ściskam BARDZO MOCNO !!! |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-23, 20:45 Temat: Węzłowica śródpiersia.Zespół żyły głównej górnej. |
jolcia45, To przykre!!! Nie dziwię się,że Twój kochany aż tak się wściekł A macie możliwość skonsultowania choroby z innym lekarzem ???
[ Dodano: 2011-02-23, 20:46 ]
Trzymię za Was kciuki. Próbujcie u innego lekarza jak najszybciej !!! |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-21, 20:45 Temat: Węzłowica śródpiersia.Zespół żyły głównej górnej. |
Gonia, Ja również uważam,że powinno być naświetlanie ale lekarze niby powinni lepiej wiedzieć. Ja jak pisałam na forum wyniki mojego taty,to KAŻDY pisał,że powinno być leczenie radioterapią, więc ja również mam mętlik w głowie kiedy usłyszałam,że będzie jednak chemia Nawet pisałam do jednego profesora do W-wy email i on też odpisał,że powinna być natychmiast zastosowana radioterapia. Więc zgłupiałam całkowicie. A co mówili Ci lekarze co do leczenia radioterapią? |
Anelia
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-21, 18:37 Temat: Węzłowica śródpiersia.Zespół żyły głównej górnej. |
Ja również zapoznałam się z Twoim wątkiem. A więc witam. Mój tata ma guz na prawym płucu i do tego też Zespół Żyły Głównej Górnej. Puchnie dość często na szyji i twarzy, jednak nie każdy dzień jest opuchnięty... W tej chwili tatuś jest po pierwszej dawce chemii ,właśnie odebrałam go do domu, czuje się w miarę dobrze i opuchnięcie na dzień dzisiejszy jest mniejsze (jednak nie wiadomo co będzie jutro) A więc trzymię za Was kciuki!!! I życzę wiele siły!!!!!!!!!!! |
|