Autor |
Wiadomość |
Temat: czerniak złośliwy typy SSM |
Aleksandra_A
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 15304
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-10, 13:07 Temat: czerniak złośliwy typy SSM |
Poza tym masz najładniejszy Typ ssm i brak owrzodzenia.
Proponuje wizytę prywatna u profesora 23.12 to nie jakiś odległy termin.
Jestem pewna że ta wizyta Cię uspokoi.
[ Dodano: 2014-11-10, 13:09 ]
Najlagodniejszy typ oczywiscie
Przykro mi ze to czerniak ale w tym nieszczęściu miałaś dużo szczescia |
Aleksandra_A
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-10, 13:03 Temat: czerniak złośliwy typy SSM |
0,4 mm nie kwalifikuje się do wycięcia węzła wartowniczego chyba że lekarze jakoś to załatwią działając niezgodnie z zaleceniami.
Nawet nie wiesz ile osób z forum zamieniło by się żeby być na Twoim miejscu. ...
Choć z drugiej strony moja mama miała 1 mm i dostała przerzutow inny ma 5 mm i nic się nie dzieje.. życie jest niesprawiedliwe a co ma być to będzie.
Powodzenia. |
Aleksandra_A
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-07, 12:32 Temat: czerniak złośliwy typy SSM |
Że dalsze przerzuty nią są znane bo nie miałaś badań diagnostycznych?
Tak strzelam na logikę.
A przerzutów nie masz prawa mieć |
Aleksandra_A
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-06, 20:17 Temat: czerniak złośliwy typy SSM |
Myszko dziekuję!
U nas wynik był z 2009 ale u heag faktycznie tego brakuje.
( u nas nadal lekarze w 2009 nie oznaczyli owrzodzenia lub jego braku)
heag- brak owrzodzenia u Ciebie to oczywiście korzystny czynnik rokowniczy |
Aleksandra_A
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-06, 17:56 Temat: czerniak złośliwy typy SSM |
Myszko u mojej mamy mimo duzo większego nacieku nie było info o indexie ani o owrzodzeniu....
Moze nie jest to obowiązkowe ?
Już kiedyś szukałam tej informacji ale nie znalazłam.
A jesli jest.... to osoba ktora tego nie zrobiła powinna ponieść konsekwencje.... |
Aleksandra_A
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-06, 17:40 Temat: czerniak złośliwy typy SSM |
bardzo dobrze- 0,04 mm to wynik dający duże prawdopodobieństwo całkowitego wyleczenia.
Pamiętaj o regularnych kontrolach! miałaś dużo szczęścia w nieszczęściu, że udało się to usunąć przy takim małym nacieku.
[ Dodano: 2014-11-06, 17:41 ]
0,4 mm - oczywiście.
To nadal bardzo dobrze. |
|