Autor |
Wiadomość |
Temat: Ciemna kreska wzdłuż paznokcia |
Albatros
Odpowiedzi: 82
Wyświetleń: 47026
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-05-30, 18:44 Temat: Ciemna kreska wzdłuż paznokcia |
Mam nadzieję że to będzie Twój jedyny stres z niesfornym paznokciem
Trzymam kciuki |
Albatros
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-05-30, 10:48 Temat: Ciemna kreska wzdłuż paznokcia |
Cześć monkmonk29
Co u Ciebie? Masz już wynik badania? Mam nadzieję że wszystko OK
pozdrawiam. |
Albatros
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-04-15, 18:44 Temat: Ciemna kreska wzdłuż paznokcia |
monkmonk29,
W LUXMEDzie w Warszawie (na ul. Racławickiej 132) przyjmuje dr Maciej Sałamacha. Jest to lekarz z CO Warszawy, z zespołu prof. Rutkowskiego. Też bardzo dobry fachowiec. Przyjmuje tylko w czwartki, po południu. Możesz się do niego zapisać (najbliższy wolny termin jak teraz patrzę to 19.05) ale możesz też się skontaktować z LUXMEDem i poprosić żeby skontaktowali się z dr Sałamacha czy Cię nie przyjmie w najbliższy czwartek, bo sprawa może okazać się pilna. Sądzę że doktor nie odmówi zobaczenia Ciebie.
I cały czas trzymam kciuki aby wszystko było ok. |
Albatros
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-29, 21:34 Temat: Ciemna kreska wzdłuż paznokcia |
Prywatnie prof. Rutkowski przyjmuje tutaj:
http://www.onkolmed.pl
ale chyba szybciej będzie w Centrum Onkologii A skierowanie wystawi Ci lekarz rodzinny, albo każdy inny.
Trzymaj się ciepło |
Albatros
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-29, 20:57 Temat: Ciemna kreska wzdłuż paznokcia |
Jedź do profesora jak najszybciej, prywatnie albo do na wizytę do Centrum Onkologii. Jak masz skierowanie do onkologa to nie będziesz czekać więcej niż 2 tygodnie (chyba). Jeżeli to się okaże nic poważnego, to będziesz dalej leczyć się w swojej okolicy. Jeżeli to się okaże czerniakiem, czego broń Boże Ci nie życzę, to będziesz od początku w rękach najlepszego specjalisty w Polsce
Telefon na rejestrację do warszawskiego Centrum Onkologii to (22) 460 00 09. Na Twoim miejscu rano bym zadzwonił i dowiedział się co mam zrobić by się zapisać jak najszybciej.
Mam nadzieję i trzymam kciuki żeby to nie było to ścierwo |
Albatros
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-03-29, 20:16 Temat: Ciemna kreska wzdłuż paznokcia |
Cześć monkmonk29
Moim zdaniem powinnaś przede wszystkim skonsultować się z prof. Rutkowskim, a dopiero ew. potem ze swoim lekarzem. Prof. Rutkowski uczy polskich lekarzy leczenia czerniaka, w kraju chyba nie ma lepszego speca od tego ścierwa, niż on. Czas tutaj też gra dużą rolę.
Pozdrawiam serdecznie. |
|