Witam
dowiedziałam sie właśnie, że mój Tata ma raka płuc (stwierdzone na podstawie tomografii), na razie nie znam więcej szczegółów ale szpital w którym robił wstępne badania skierował go dalej do szpitala w Olsztynie przy ulicy Jagiellońskiej - Samodzielny Publiczny Zespół Gruźlicy i Chorób Płuc w Olsztynie na bronchoskopię.
Znajomi jednak polecali nam skorzystanie z leczenia w Bydgoszczy - CENTRUM ONKOLOGII im. prof. Franciszka Łukaszczyka przy ulicy dr I. Romanowskiej 2 - czy ktoś z Was miał do czynienia z którymś z tych dwóch szpitali i czy może mi coś o nich napisać?
Przed moją rodziną poważne decyzje, a tu już zatrzymaliśmy się na pierwszym etapie i dywagujemy co robić. Dodam, że wcześniej w rodzinie nie mieliśmy przypadku tak poważnej choroby i nawet nie wiem, pod jakim kątem mam porównywać szpitale. Czy w przypadku wykonania bronchoskopii mam wybierac lepszy szpital czy sugerować sie na razie skierowaniem, a później ewentualnie przenieść Tatę z leczeniem do Bydgoszczy...? Już sama nie wiem co robić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum