Dzień dobry, jestem nowym uczestnikiem forum i wszystkich serdecznie pozdrawiam. Okazji o dokładniejszym opowiedzeniu o sobie pewnie nie zabraknie. Teraz chcę Was prosić o radę, bo o tej godzinie jesteście realną deska ratunku. Tato choruje na płaskonabłonkowego raka płuc i jest w trakcie chemioterapii. Wczoraj dostał ostatnią zaplanowaną w serii dawkę chemii. Po każdej z dawek na dobę po chemii przyjmował Longuex 6mg. Dziś też powinien mieć za chwilę wykonany zastrzyk, ale wystąpiła temperatura 37,8. Jakie macie doświadczenia i wiedzę, czy nie jest to przeciwwskazaniem?
kreatyna, gorączka sama w sobie nie jest, z tego co wiem, przeciwskazaniem. Natomiast istotna jest przyczyna gorączki i w tym przypadku, bez znajomości konkretnego przypadku i nie posiadając w zasadzie żadnych informacji na temat leczenia czy objawów, nie sądzę aby można było ad hoc rozwiać Twoje wątpliwości, wybacz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum