dziekuje awilem za zainteresowanie moja sprawa moze zeczywiscie cos jest nie tak z tym rtg
chyba sama siebie staram sie podniesc na duchu
DSS byla bym wdzieczna za twoja opinie?
Bylam dzis z tata u lekarza jednak Nie mam sily nawet pisac w poniedzialek idziemy do szpitala na badania aby zdiagnozowac i sklasyfikowac.
Dlaczego mnie to wszystko spotyka
Nawet jeśli to zmiana nowotworowa to może będą dobre rokowania na wyleczenie. Trzymaj się dziewczyno, wierzę Ci że nie jest Ci łatwo.
Ściskam Cię mocno, pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pozytywne wiadomości.
cleo33 nie wiem co Ci napisać, brak mi słów na to wszystko co Cie spotyka Pamiętaj że wszyscy jesteśmy z Tobą ,wspieramy Cie i czekamy na dobre wiadomości. Trzymaj się
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
cleo 33 również towarzyszą Ci moje życzliwe myśli. ...Domyślam się przez co teraz przechodzisz.....Tak jak pozostali forumowicze czekam na dobre wieści od Ciebie....
Cleo- strasznie Ci współczuję tego ogromnego stresu. No i Twojemu tacie także, bo z pewnością musi być bardzo przestraszony. Trzymam kciuki, żeby rokowania były jak najlepsze. Bądź dzielna, tata z pewnością bardzo, bardzo Cie teraz potrzebuje
cleo trzymaj się, ciężko cokolwiek mądrego napisać. Mam nadzieję, że uda Wam się skutecznie walczyć z chorobą.
Tego Ci mocno życzę
Pozdrawiam Cię serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum