Pytanie do kobietek z Warszawy.
Potrzebuję namiary na ginekologa, nie koniecznie onkologa, który nie boi się pacjentek onkologicznych i takich po chemioterapii, najlepiej na NFZ.
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary;)
Ja jako ginekologa moge polecic :
Krzysztof Panczesnik i Jolanta Skorska
Niestety nie wiem, czy maja doczynienia z pacjentami onkologicznymi..
Dr Skorska , procz prywatnych wizyt przyjmuje tez w szpitalu na Karowej, ale wiem ze tam nie zapisuje sie na konkretne nazwisko, tylko w jaki dzien bedziesz przyjeta to do tego doktora co akurat przyjmuje
A probowalas np. jakiegos doswiadczonego lekarza z COI ? Oni chyba maja doswiadczenie z pacjentkami ginekologiczno - onkologicznymi..
Przy klinice na pl. Starynkiewicza jest poradnia, tam można się zapisać,co jak co ale doświadczenie to tam mają duże ze wszystkim.
Patent na zapisanie się do odpowiedniego lekarza (dotyczy wszystkich przychodni wszystkich specjalności): pójść do poradni, przepisać nazwiska z drzwi gabinetów, pogadać z pacjentkami czekającymi, sprawdzić w necie who is who, pójść drugi raz w dniu przyjęć wybranego i jeżeli się nie załapiemy to prosić rejestratorkę o zapis do tego właśnie. Czasochłonne, ale nic w życiu nie przychodzi łatwo. Pozdrowienia
Ja jako ginekologa moge polecic :
Krzysztof Panczesnik i Jolanta Skorska
Niestety nie wiem, czy maja doczynienia z pacjentami onkologicznymi..
Dr Skorska , procz prywatnych wizyt przyjmuje tez w szpitalu na Karowej, ale wiem ze tam nie zapisuje sie na konkretne nazwisko, tylko w jaki dzien bedziesz przyjeta to do tego doktora co akurat przyjmuje
A probowalas np. jakiegos doswiadczonego lekarza z COI ? Oni chyba maja doswiadczenie z pacjentkami ginekologiczno - onkologicznymi..
W CO można liczyć na jednorazową konsultację a w tym wypadku potrzebny jest lekarz na stałe...
Jak cos pytaj , pomozemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum