Ostatnie 2 dni było ciężko - i dostać się na forum i wysłać post, etc.
Chciałam Was jedynie poinformować, że z samym forum było wszystko ok (żebyście się nie martwili ) - powodem utrudnień było to, że nasz operator home.pl zmieniał na serwerze (na którym dzierżawimy miejsce) oprogramowanie. Docelowo ma to usprawnić działanie serwera.
Miejmy więc nadzieję, że od teraz będzie już tylko .. sprawniej
Od długiego czasu nie działa u mnie funkcja -zaloguj przy każdej wizycie nawet wtedy gdy czytam tylko na jednym kompie. Proszę o rozwiązanie tego problemu w wolnej chwili a jeśli to jednak sprawa ustawien w moim lapku to proszę o pomoc w zmianie tych ustawień. Oczywiście nie poganiam ale bede się przypominać.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Nie, nic się nie zmieniło, ale jesli inni nie maja takich problemów to darujmy sobie tymczasem te sprawę. To nie jest aż tak kłopotliwe by moderatorzy musieli sie tym zajmować. Za to proszę pamietać o przysłaniu mi na priva linku do srtony Fundacjii z jakimś ładnym , zachęcającym hasłem. Oczywiście jak już takie cos opracujecie.
Cierpliwości życzę Moderatorom i Zarządowi i polecam chronić swoje zdrowie, również psychiczne.
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum