chciałam kupić tacie książkę która opisuje wygraną walkę z rakiem (najlepiej gdyby był to rak płuc, a jakby był to rak drobnokomórkowy to już by było super:) Może ktoś ma jakiś tytuł do polecenia? Byłabym bardzo wdzięczna:)
Nie o raku płuc, ale o tematach ważnych dla pacjenta.
„To książka o raku, widzianym oczami wybitnego onkologa i dwu jego bystrych pacjentek, szczęśliwie wyleczonych. Mówi nam – w sposób przystępny i zajmujący – o chorobach nowotworowych i o tym, jak stawić im czoła. Rozprasza lęk, przywraca nadzieję”.
Prof. Andrzej Szczeklik
Książka „Wspólnie pokonamy raka” Krzysztofa Składowskiego została bardzo pozytywnie odebrana przez nas pacjentów, z opiniami możesz zapoznać się pod tym adresem http://www.forum-onkologi...ziei-vt4167.htm
Zobaczyłam Twój Temat i tak mi zaświtało, że Moja Mama ma niedługo imieniny (wręcz może to być dzień odebrania wyników biopsji) więc jakbym znalazła Jej taką książkę sądzę, że to by byłby pozytywny bardzo prezent ... Dziękuję za podsunięcie dobrego pomysłu !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum