Czy tak postępują lludzie mający odrobinę zaufania?
Wczoraj napisałam na pw w sprawie choroby pęcherza dane do lekarzy, gdyż jestem spod Olsztyna i nie wiem co za "sęp życzliwy" wskoczył mi na skrzynkę pw i zlikwidował szybko wiadomości, żeby nie otrzymał odbiorca - a któż inny?? PEŁNY ODBIORCA EMPATII MODERATOR!! Pozdrawiam Was i chorzy miejcie dystans z kim piszecie - ZERO EMPATII
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2016-09-11, 13:06 ] Moderatorzy nie mają wglądu do prywatnych wiadomości użytkowników!
A który moderator Wam to ogłosi jawnie? Miałam nawet skrzynkę pw zablokowaną, bo piszę prawdę, a tym bardziej wskazując osobom potrzebującym adresy lekarzy. Niestety myślałam , że na tym forum istnieje wzajemna zaufanie - niestety - NIE- tu panuje DYSCYPLINA- ALBO PODDASZ SIĘ LECZENIU KONWENCJONALNEMU ALBO ZNIKASZ! Więc znikam, bo posty pisane nawet do osób baaardzo chorych - są chłodne I MAM PRAWO ZGODNIE Z REGULAMINEM - DO WYRAŻANIA SWOJEJ OSOBISTEJ OPINII. Pozdrawiam Was mili, kierujcie się rozumem, intuicją a nie wskazaniami jakie Wam tu piszą!
ALBO PODDASZ SIĘ LECZENIU KONWENCJONALNEMU ALBO ZNIKASZ!
Możesz poddawać się leczeniu niekonwencjonalnemu, nikt Ci tego nie zabroni tutaj.
Jeśli ktoś pisze, że poddaje się leczeniu niekonwencjonalnemu, to nie będziemy go w tym utwierdzać, jeśli jest to niezgodne z naszą wiedzą. Na forum posługujemy się dowodami naukowymi.
maria1952 napisał/a:
kierujcie się rozumem, intuicją
Mamy swój rozum, swoją intuicję, swoją wiedzę i doświadczenie. I o tym piszemy.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Marcin J, nie CFANIAKUJ na forum , trochę pokory - napisałam wpierw na pw, oznajmiając że wysłałam wiadomość, zablokowano mi skrzynkę - adresat nie otrzymał wiadomości, więc na ogólnym forum napisałam nt. 1 tylko dobrego lekarza urologa - nie kierując się złymi zamiarami!!
Justyna - Ty jako moderator pisz, a ja będę zdrowa, skoro tak każdemu odpisujesz jak mi (maria1952). Pozdrawiam wojujących - a teraz już nie musicie blokować, bo nie wejdę na to forum - pooglądajcie sobie Welbeing NETWORK - to jest program dla osób onkologicznych! Ja się trzymam i Wam też tego życzę - duuuuuuuuuuuużo zdrowia - bez cierpienia!
W kwestii wyjaśnienia - nikt tutaj nie narusza tajemnicy korespondencji. Podstawą nałożenia kary może być jedynie informacja zawierająca link do postu lub zrzut ekranu wiadomości prywatnej zawierającej treść naruszającą regulamin. W celu wyjaśnienia wątpliwości należy skontaktować się z admiralicją, ZANIM zacznie się robić syf na forum. Tworzenie multikont jest niezgodne z netykietą. Czy mam Ci odebrać tą możliwość na stałe?
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
W zwiazku iz mam szacunek do osob starszych, a mniewam twierdzic iz data w nicku to data urodzenia, uszczypne sie w jezyk i nie wypowiem slow ktore same sie na niego cisna... no ale juz nie cFaniakuje na forum.
_________________ NDRP, Tesc walczyl 4 miesiace i 1 dzien. Na zawsze w naszych sercach.
no ale juz nie cFaniakuje na forum.
_________________ Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna...
Przypominam, że zgodnie z Regulaminem na forum nie ma miejsca na wzajemne przepychanki, obrażania, proszę trzymać się zasad. Jest to forum onkologiczne dla osób i Ich rodzin, które szukają tutaj pomocy i wsparcia i proszę uszanować powagę forum.
"Wszyscy traktujemy się z szacunkiem i życzliwością. Jesteśmy tu by pomagać lub uzyskać pomoc - nie ma więc na tym Forum miejsca na niespokojne, roszczeniowe dyskusje - autorzy takich wypowiedzi zostaną czasowo lub na stałe pozbawieni możliwości korzystania z zasobów Forum."
Marcin J, proszę pisząc zwracać uwagę na ortografię, wyrazy z błędem są podkreślane na czerwono dla ułatwienia i wystarczy je przed wysłaniem poprawić jeśli zawierają błąd.
Niestety pracuje na windows uk, dlatego brakuje polskich znakow w postach jak i slownika, oczywiscie nie zwalnia mnie to z kontroli ortografi, czesto pisze w pospiechu a wiadomo ze pospiech jest wskazany przy lapaniu pchel... Obiecuje zwracac wieksza uwage na gramatyke
Natomiast
JaBaba,
Nie jestem cFaniakiem i nikt nie ma prawa mnie nim nazywac.
Zyje Pani dluzej na tym swiecie i za pewne wie Pani co oznacza nazwanie kogos cwaniakiem.
Obrazliwe jest rowniez oczernianie moderatorow, przyjaciol forum, ludzi ktorzy staraja sie pomoc chorym w ktorej grupie jest rowniez Pani.
W Pani postach przewage maja posty o klotliwej tresci, natomiast sa one poprawne gramatycznie.
A teraz moge dostac bana za brak merytoryki i zabrudzanie forum, lecz czulem potrzebe odparcia kolejnego ataku przez forumowiczke ze swietnym nick-iem.
_________________ NDRP, Tesc walczyl 4 miesiace i 1 dzien. Na zawsze w naszych sercach.
1. Przypominam, że rozpoczynając korzystanie z Forum należało zaakceptować Regulamintu obowiązujący. O jednym wspominała Marzena66.
2.
Cytat:
To Forum zostało utworzone i działa na zasadzie poparcia dla DOWODÓW naukowych i zasad postępowania diagnostyczno-terapeutycznego. Te zaś winny być oparte na aktualnej wiedzy medycznej.
- jak podaje założycielka tego Forum DumSpiro-Spero
3. Wątek zamykam - dalsze dyskusje z punktu widzenia pracy Forum, nie mają większego sensu.
Nieporozumienia między sobą proszę wyjaśnić poprzez pw.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum